Speciaal voor dit jaar is het logo van de Atelierroute aangepast aan het Rembrandt-jaar waaraan Kunstkring Ruurlo in 2019 extra aandacht zal besteden. Foto: PR
Speciaal voor dit jaar is het logo van de Atelierroute aangepast aan het Rembrandt-jaar waaraan Kunstkring Ruurlo in 2019 extra aandacht zal besteden. Foto: PR

Start inschrijving Berkellandse Atelierroute

Algemeen

BERKELLAND - Op 1 januari start de inschrijving voor de Berkellandse Atelierroute 2019. De website van Kunstkring B-Art staat startklaar om in te schrijven voor de grote Berkellandse Atelierroute. Als het enthousiasme van de deelnemers aan de route van 2017 even groot is als of groter is dan toen zullen er meer dan honderd Berkellandse kunstenaars de deuren van hun ateliers openzetten om hun werk en dat van een aantal gastkunstenaars aan de belangstellende bezoekers te laten zien.

De algemene voorwaarden om als kunstenaar aan de Atelierroute deel te kunnen nemen staan inmiddels op de website (https://www.kunstkringbart.com/aanmelden/), evenals de link naar het inschrijfformulier.
Aan degenen die er de voorkeur aan geven in te schrijven door middel van papier en pen wordt daar ook de mogelijkheid geboden het inschrijfformulier te downloaden, zodat het handmatig ingevuld kan worden.
En wie helemaal geen gebruik maakt van de computer liggen er voorgedrukte formulieren in Ruurlo bij Kunstkring Ruurlo: Kulturhus, Nieuwe Weg 5, in Eibergen bij het secretariaat van Kunstkring B-Art, Burgemeester Wilhelmweg 1, in Borculo bij Beeldentuin AJ & LW Bier Haarloseweg 6 en bij het TIB Hofstraat 5 Borculo en binnenkort nog enkele andere adressen. Ook die zullen te vinden zijn op de bovengenoemde website.

Inschrijven kan tot en met 28 februari.

Van de deelnemende kunstenaars wordt verwacht dat ze een korte beschrijving zullen aanleveren over zichzelf en hun werk of het adres van hun website waarop nog veel meer te lezen valt. Op de website (https://www.kunstkringbart.com/deelnemers-atelierroute-2019) zullen die gegevens ook gepubliceerd worden, zodat iedere geïnteresseerde ruim voordat de Atelierroute zal plaatsvinden al kan uitzoeken welke locaties en/of kunstenaars ze op 9 en 10 juni (eerste en tweede pinksterdag) willen bezoeken.

Aan horeca- en andere ondernemers wordt de mogelijkheid geboden in te spelen op de (naar verwachting talrijke) bezoekers van de atelierroute onder andere door hun bedrijf via een routegids en via de hierboven genoemde website al tijdig onder hun aandacht te brengen.

Voor alle vragen over de atelierroute: atelierroute@kunstkringbart.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant