De aftrap van de spaaractie was vrijdag, met vertegenwoordigers van deelnemende clubs. Foto: PR
De aftrap van de spaaractie was vrijdag, met vertegenwoordigers van deelnemende clubs. Foto: PR (Foto: )

Plus Koenders en lokale verenigingen zetten een-tweetje op

EIBERGEN - Plus Koenders houdt een grote clubactie voor lokale muziek- en sportverenigingen. Leden kunnen vanaf 9 maart niet alleen sparen voor gratis, persoonlijke fanartikelen, maar ook de verenigingskas vullen.

Regelmatig zijn er aantrekkelijke spaaracties bij Plus Koenders maar nooit eerder werd er zo'n groots opgezette ClubFundactie op touw gezet als nu omdat er meerdere lokale verenigingen bij betrokken zijn. Als lokale supermarkt doen we graag iets voor de gemeenschap en we denken dat we met deze actie veel mensen een plezier doen.
Tijdens de actie kan er gratis gespaard worden voor gepersonaliseerde fanartikelen, terwijl er tegelijkertijd gespaard wordt voor de clubkas. Voor elke bestede spaarpunt gaat er namelijk ook nog eens vijf eurocent naar de vereniging. De afgelopen weken zijn de leden van de deelnemende verenigingen individueel op de foto gezet. De leden, maar ook familie en vrienden, kunnen sparen voor fanartikelen met de eigen foto erop. Bijvoorbeeld voor een broodtrommel, een mok, een placemat, teenslippers, een muismat of tas met eigen foto. Wie niet op de foto is geweest kan sparen voor artikelen met het clublogo erop. De verenigingen hebben vrijdag 8 maart het startpakket in ontvangst genomen. Iedereen die is gefotografeerd, kan bij de club zijn persoonlijke actiekaart met een unieke code afhalen bij de vereniging. Bij elke tien euro aan boodschappen wordt een gratis spaarpunt verstrekt. Alle leden krijgen een eigen online fanshop op www.clubfund.nl, waar ze de punten kunnen verzilveren door fanartikelen te bestellen. Aan het einde van de actie kunnen die fanartikelen worden opgehaald. Van elke spaarpunt die is besteed aan fanartikelen gaat ook nog eens vijf cent naar de clubkas.
De spaaractie loopt van 9 maart tot 1 juni. De uiterste datum om zegels te verzilveren is 8 juni, en circa drie weken later kunnen de leden hun gespaarde fanartikelen ophalen.
Deelnemende verenigingen zijn Gymvereniging Gareo Rekken, Gymvereniging Odival Eibergen, muziekvereniging Euphonia Eibergen, sportclub Haarlo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden