Boemerang DS1 verliest ondanks vijf matchpoints

Algemeen

Boemerang DS1 verliest ondanks vijf matchpoints

EIBERGEN - Ondanks het verlies tegen Esch Stars in Vasse, afgelopen zaterdag, was coach Kevin Bergevoet toch wel tevreden. "We hebben ons hersteld van twee nederlagen en laten zien dat we op de weg terug zijn", zo luidde zijn conclusie.

De eerste set ging weliswaar verloren met 25-19, maar daarna werden de volgende twee sets gewonnen met 25-23 en 25-22. De vierde set was er één om niet snel te vergeten. Fysio Eibergen kwam maar liefst vijf keer op matchpoint, maar steeds werd de buit niet binnengehaald. Esch Stars bleef knokken voor elk punt en om en om werd er gescoord. Uiteindelijk trok de ploeg uit Vasse aan het langste eind en won het de set met maar liefst 35-33.
Dit resultaat zorgde ervoor de bij Fysio Eibergen de krachten wegvloeiden en was het niet meer in staat zich nog eens op te richten. De beslissende vijfde set werd met 15-09 verloren met dus bleef de winst met 3-2 in Twente.
Beide coaches waren van mening dat het net zo goed andersom had kunnen zijn. Dat kan dan direct volgende week gebeuren, want door een wat merkwaardige competitie-indeling spelen dan beide teams om 18.00 uur weer tegen elkaar, maar dan in de Pickerhal in Eibergen.
In het krantenbericht over de wedstrijd van 9 november is een fout geslopen, Fysio Eibergen speelde toen tegen Dynamo uit Tubbergen en niet de Krekkers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant