De overhandiging van de nieuwe tassen. Foto: PR
De overhandiging van de nieuwe tassen. Foto: PR (Foto: )

Nieuwe tassen voor VIOS B H2

BELTRUM - Nadat het kledingfonds VIOS B. H2 voorzien heeft van een nieuw tenue, was het nu de beurt om de sporttassen van het elftal te vervangen.

De oude tassen van VIOS B. H2 (gesponsord door Autobedrijf Nijhuis en Trendy Bloemen) waren na jaren van intensief gebruik toe aan vervanging. Met Anacon-Infra uit Borculo (civieltechnisch projectbureau voor de advisering en voorbereiding tot en met aanbesteding van projecten in de grond-, weg- en waterbouw), Gamp Ebiz uit Groenlo (verzorgen van logistiek proces van inslag, opslag en orderverwerking van webshops en het verrichten van klantenservice) en Stijn ten Have uit Beltrum (dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw, grond- en straatwerk) heeft het drie nieuwe sponsoren weten te vinden om de heren van een nieuwe sporttas te voorzien.
Zondag 24 november, voor aanvang van de competitiewedstrijd Vios 2 - Victoria '28 2, vond de overhandiging van de nieuwe sporttassen plaats. Een afvaardiging van de sponsoren was aanwezig om de tassen te overhandigen aan de selectie van VIOS B. H2 Dat er die dag meteen weer drie punten in de tas meegenomen mocht worden was een extra mooie bijkomstigheid.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden