Het Brook Duo tijdens een optreden. Foto: PR
Het Brook Duo tijdens een optreden. Foto: PR (Foto: )

Brook Duo in Parelkerk

EIBERGEN - Een nieuwe Kerkentour brengt het bekende Brook Duo op zondagavond 22 december naar de Parelkerk in Eibergen. Zij brengen " 't K'oole Testament", een nieuw dialectverhaal, ondersteund met dialectliedjes, gedichtjes, een lichtshow, beelden en als afsluiting het 'Stille nacht'.

Het Brook Duo neemt te toehoorders mee naar 1963. The Moodchers en de Pongersband spelen rock & roll bij café Hargeerds (de Kroon). De jeugd dost zich uit in polkadots, petticoats, jeans, puntschoenen en vetkuiven. De zoon van garagehouder Zilverdam, Tonnie, heeft grootse plannen. Amerikaanse auto's zijn de toekomst. Zijn bravoure botst met de bescheiden en verstandige karakters van zijn ouders. Maar Tonnie zet door en komt in financiële problemen. Zijn omhooggevallen vriendin, boerendochter Catherina Daalder, moet hem uit de brand helpen. Een bewogen jaar, zo zal gedurende het verhaal blijken. Vele herinneringen zullen bovenkomen.
De voorstelling begint om 20 uur. Na afloop is Gerrit Jan Oplaats nieuwe boek 't K'oude testament verkrijgbaar. Een kop koffie of een glas glühwein vormen een mooie afsluiting van deze avond in de donkere dagen voor de kerst. Kaarten kosten 12,50 euro incl. koffie/glühwein.
Reserveer tijdig, via onderstaande website of tel. 06-47395087.

parelkerk.nl/agenda/brook-duo/

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden