Rita & Andreas. Foto: PR
Rita & Andreas. Foto: PR (Foto: )

Kerstspecial 'Weihnachten bei uns dahoam' in Rietmolen

RIETMOLEN - Voor de liefhebbers van de traditionele Tiroler volksmuziek klinken de namen van Rita und Andreas letterlijk als muziek in de oren. De twee artiesten hebben als duo in 2018 zelfs Goud mogen ontvangen. Vanaf eind november toeren Rita und Andreas door Oostenrijk – Duitsland – en éénmalig in Nederland. En wel op vrijdag 13 december komen de Oostenrijkers voor hun concert naar Rietmolen, waar zij een kerstconcert van twee uur zullen verzorgen in de H. Caeciliakerk. Ze onderbreken speciaal hiervoor hun Kersttour 2019.

De kerstshow 'Weihnachten bei uns dahoam' die door Rita und Andreas speciaal voor de advents- en kersttijd in elkaar is gezet, bestaat uit een speciaal kerstrepertoire met kerstliederen en kerstverhalen.

Rita und Andreas zijn twee echte tv-sterren uit Schwatz in het Zillertal, artiesten van het hoogste niveau, die er alle vertrouwen in hebben dat ook dit concert weer zal leiden tot een uitverkochte kerk.

De kaarten kosten in de voorverkoop vijftien euro per stuk (exclusief verzend- en administratiekosten bij verzending per post) en aan de kassa twintig euro per stuk.
De kaarten zijn te bestellen via cultuurinrietmolen@gmail.com of bij de bekende verkoopadressen tijdens hun openingstijden: Kleintje Bieb in Rietmolen, Lisette Fournituren in Haaksbergen en Tabakorie Rona in Neede.

Er is vrije zitplaatskeuze in de kerk. Het concert begint om 20:00 uur en eindigt rond 22:30 uur. Er is een pauze gepland van 21:00 uur tot 21:30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur en er is koffie, thee en andere dranken tegen betaling verkrijgbaar vooraf aan het concert, tijdens de pauze en na afloop.

Concert met

tv-sterren Rita

und Andreas

uit Oostenrijk


Het concert wordt georganiseerd door de werkgroep Cultuur in Rietmolen die zich inzet om de leefbaarheid in het kerkdorp te vergroten door het aanbieden van culturele en kerkelijke evenementen in de H. Caeciliakerk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden