Fysio Eibergen/Boemerang weer ten onder

Algemeen

EIBERGEN - Het eerste damesteam van Fysio Eibergen/Boemerang is er opnieuw niet in geslaagd een competitiewedstrijd te winnen. Tegenstander was DVO Hengelo (Gld.), dat thuis te sterk bleek.

Trainer-coach Kevin Bergervoet was vorig seizoen trainer in Hengelo en de huidige coach van deze ploeg is tevens trainer van het tweede damesteam van Boemerang. De speelsters van Fysio Eibergen waren dus gewaarschuwd. De volleybalsters hadden de instructies van hun coach goed in de oren geknoopt en DVO kreeg in de eerste set nauwelijks voet aan de grond. Met 16-25 ging de winst naar Eibergen.
In de tweede set verviel Fysio Eibergen weer in een oude kwaal. Te gemakkelijk werden punten weggegeven en met de steun van het thuispubliek knokte DVO zich naar de setwinst. In de derde set hielden de teams elkaar aanvankelijk in evenwicht, maar toen de tweede scheidsrechter roet in het eten gooide raakte Fysio Eibergen letterlijk van slag. Ook deze set ging verloren, met 25-21. Deze mentale dreun kwamen de Eibergse speelsters niet meer te boven en terugknokken zat er niet meer in: de vierde werd een draak van een set, die met maar liefst 25-05 verloren ging.
Zaterdag staat in Borculo de uitwedstrijd tegen de ongeslagen koploper, Kerkemeijer-Gemini in Borculo op het programma. Opnieuw een zware klus voor de Eibergse dames.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant