Jack Bussink. Foto: Charles Wansink
Jack Bussink. Foto: Charles Wansink

Jack Bussink turnt z'n tweede landelijke wedstrijd

Algemeen

EIBERGEN - Afgelopen zaterdag is in Rijssen de tweede turnwedstrijd van district Oost gehouden, waar Jack Bussink van Odival Eibergen aan mee deed. Jack behaalde een 18e plaats met een totaalscore van 105.250 punten. In totaal waren er 36 turners ingeschreven op niveau Instap 18.

Jack behaalde op voltige een zevende plaats. De turners waren aan elkaar gewaagd en zaten wat punten betreft erg dicht op elkaar. De start van Jack was goed op brug met een tiende plaats. Op rekstok ging het met inturnen heel erg goed. Maar toen hij voor de wedstrijd moest turnen behaalde hij een te lage score. Normaal kan Jack daar goed scoren maar deze keer had hij een beetje pech. Jack kreeg last van zijn maag maar turnde de wedstrijd toch helemaal uit. Op sprong ging het de vorige wedstrijd minder goed, maar behaalde hij deze keer een heel hoge score van 18.800 punten. Jack turnt in de Landelijke 4e divisie turnen heren, een heel hoog niveau voor zijn leeftijd.

Een prima prestatie geleverd door Jack Bussink van Odival Eibergen. Of hij hiermee de landelijke finale haalt ligt aan de doorstroming die later bekend wordt gemaakt.


www.odival.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant