The Party Squad. Foto: PR
The Party Squad. Foto: PR (Foto: )

Rolf Sánchez, Party Squad & Friends en Yumg Felix op Reurpop-vrijdag

RUURLO - Reurpop is dit jaar op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni. De organisatie heeft bekendgemaakt dat er op de Reurpop-vrijdagavond, op 12 juni, veel te beleven valt voor de bezoekers. Op het Amsterdamse plein staat Rolf Sánchez, in de Balzaal kan het publiek los gaan op de muziek van Party Squad & Friends en Yung Felix.

In Nederland beleefde Rolf Sánchez zijn grote doorbraak met het nummer Pa Olvidarte, gezongen met Emma Heesters. De inmiddels wereldberoemde Nederlandse Latin artiest met roots in de Dominicaanse Republiek heeft al heel wat successen op zijn naam staan. Inmiddels is hij niet meer woonachtig in Nederland en heeft hij ons land verruild voor het zonnige Miami in de Verenigde Staten. Ondanks zijn verhuizing naar Amerika in 2016 is Rolf nog regelmatig in Nederland. Zo was hij te zien als Reggaeton expert in het programma RTL Late Night, nam hij deel aan Beste Zangers 2019 en speelde hij een hoofdrol in de film Verliefd op Cuba.
Vrijdagavond 12 juni zorgt hij voor warme sfeer op Reurpop met een mix van tropische Latin hits en beats.

The Partysquad & Friends, Dyna en Sjaak, zorgen voor de echte clubsfeer in de Balzaal op vrijdagavond.
Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen, beter bekend als The Partysquad, zijn al meer dan tien jaar toonaangevend in de club- en muziek scene. Vanaf de tijd dat ze baanbrekende platen als "Wat wil je doen" en "Rampeneren" uitbrachten, timmeren ze in Nederland al aan de weg. De nuchtere en goedlachse mannen weten met hun visie altijd te zorgen voor vernieuwing en een trendsettende sound. Ook internationaal zitten de heren niet stil. Zo werkten ze samen met de tastemakers der aarde, zoals M.I.A., Major Lazer en Mr Vegas. Buiten alle platen is het eigenlijk de show van The Partysquad die maakt dat ze nog steeds de Bazen van de club zijn.
Dyna is geboren in Suriname en al vanaf jongs af aan bezig met muziek. Nadat hij keyboard heeft leren spelen, stimuleerden zijn vrienden hem om een gloednieuwe wereld te ontdekken – bestaande uit het mixen van tracks en het toevoegen van unieke wendingen: een nieuw dj-talent is geboren! De mixen van Dyna worden goed omschreven als zeer explosief. Zijn opzwepende, funky clubgeluiden worden gecombineerd met pure urbanbeats, pompende bas en boeiende technieken.
Rapper Sjaak maakt al jaren underground furore met zijn straatraps en gooit tegelijkertijd hoge ogen door samenwerkingen met onder andere Kav Verhouzer, Lil' Kleine, Ronnie Flex, Sef, The Opposites, Yellow Claw, Mr.Polska, Feest DJ Ruud, Kraantje Pappie, Dirtcaps, Hydroboyz, Willie Wartaal, Yes-R, Kleine Viezerik, Kempi en Gregor Salto. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen.

Vaak zonder shirt, altijd met gouden tand: Yung Felix is een van de heetste producers on the decks die Nederland rijk is. Van zijn vroegere beats voor SLBMG (met onder andere Faberyayo en Sef) tot samenwerkingen met Yellow Claw, Bizzey, Hef en Josylvio; Felix bezit de genre-ontstijgende gouden sleutel tot heupen in beweging. Voor zijn DJ-sets, die zich laten beschrijven als knallend, put hij uit een combinatie van eigen producties en alles wat ratchet is. Veel producties van Yung Felix zijn regelmatig terug te horen in de clubs. Met zijn scala aan hits en dansbare beats weet hij telkens het publiek mee te nemen in zijn shows en domineert hij het hele clubcircuit! Felix heeft zich aangesloten bij het label van Noah's Ark, waar hij zich zal focussen op releases op eigen titel. Niet alleen nationaal wordt Yung Felix steeds groter, ook internationaal heeft hij grote plannen. Met zijn nieuwe deal bij Barclays/Def Jam gaat Yung Felix een nieuwe stap maken in zijn carrière. Hij staat vrijdag 12 juni om 21:30 uur in de Balzaal.


www.reurpop.nl

Meer berichten