Dames Fysio Eibergen-Boemerang klaar voor de competitie

EIBERGEN - Het eerste damesteam van Fysio Eibergen-Boemerang heeft onder leiding van het nieuwe trainersduo, Alfred Oonk en Michel Myling, een intensief voorbereidingsprogramma afgewerkt. Ondanks de corona-perikelen is er hard getraind en konden een aantal oefenwedstrijden worden gespeeld.

Alfred Oonk is na een aantal jaren elders werkzaam te zijn geweest weer terug in Eibergen en hij ontmoette daar een team waarvan hij een aantal speelsters nog kent uit zijn vorige periode als trainer van dames 1. Maar er zijn ook een aantal nieuwe gezichten. Zo heeft hij een collega-trainer, Michel Myling, naast zich en drie nieuwe speelsters maken dit seizoen hun opwachting in de Pickerhal.

Fleur Vrielink is een jonge lange spelverdeelster en dus een welkome versterking op die positie in het team. Iris van Erven is een linkshandige diagonaal en een goede aanvulling voor de aanval. Silke ter Braak moet op de middenpositie gaan spelen. Met deze nieuwe speelsters en de oude kern is Alfred van mening dat de ploeg op z’n minst een stabiele middenmoter moet zijn. In de voorbereiding werd veel aandacht geschonken aan het teamwork, aandacht voor de conditie en de lol in het spelletje, aldus de Needse trainer die zelf ook veel zin heeft in het nieuwe seizoen. Natuurlijk hoopt hij met het team dat het corona-virus deze competitie geen roet in het eten gooit, zoals vorig jaar.

Zaterdag 19 september begint Fysio Eibergen-Boemerang de competitie met een thuiswedstrijd tegen LIVO uit Duiven-Westervoort. Het aanvangstijdstip is gewijzigd, de wedstrijd begint om 16.00 uur in de Pickerhal.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden