<p>Monique Kokkeler. Foto: PR</p>

Monique Kokkeler. Foto: PR

Korte cursussen Segno Collectief

BERKELLAND - Nu de dagen weer korter, en avonden dus weer langer worden, kan iedereen weer volop tijd besteden aan hobby’s om thuis te beoefenen. Zelf muziek maken is een fascinerende ontdekkingsreis naar jezelf, je instrument en de wereld achter de muzieknoten.

In de maand november gaan er bij het Segnocollectief, weer aantal korte cursussen in groepsverband van start. Vanaf 6 november geeft Monique Kokkeler een korte cursus stemvorming. In tien lessen in groepsverband zal Monique de deelnemers bewust maken van de mogelijkheden van hun stem. De lessen zijn gericht op popmuziek, soul, jazz en rock. De lessen worden gegeven van 19.30 tot 21.00 uur in het Kulturhus in Ruurlo. Informatie bij met Monique: monique.kokkeler@segnocollectief.nl.
Voor de basisschoolleerlingen uit groep 3 en 4 start in november weer de oriëntatiecursus. Tijdens deze cursus van vijftien lessen gaan de kinderen samen met Dorien Jansen Venneboer aan de slag met het maken van muziek en alles wat daarbij komt kijken. En natuurlijk gaan zij daarbij ook kennis maken met diverse instrumenten. Inschrijven kan tot uiterlijk 6 november.
En dan is er natuurlijk ook nog de december-actie: vier muzieklessen op een instrument naar keuze voor een aantrekkelijke prijs. Leuk om cadeau te geven en leuk om te krijgen. En wie zelf (nog) geen instrument heeft, dan is er een mogelijkheid om een instrument in bruikleen te krijgen. Meer informatie over deze actie op de website.


www.segnocollectief.nl


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden