Sint Nicolaas bij een van zijn vorige bezoeken aan Eibergen. Foto: PR

Sint Nicolaas bij een van zijn vorige bezoeken aan Eibergen. Foto: PR

Brief Sinterklaas voor alle kindertjes van Eibergen

Algemeen


Lieve kindjes van Eibergen,

Oh, wat waren we weer graag met de boot naar Eibergen gekomen. Helaas kunnen we dit jaar geen feestelijke intocht houden door dat vervelende coronavirus. Ook wij, Sint en Pieten, houden ons al maanden aan de regels. Wij wassen heel goed onze handen met water en zeep. In kleine groepjes pakken we jullie cadeautjes in en we hoesten in onze elleboog.
Maar ook al komen we niet met de boot, we slaan Eibergen echt niet over hoor. Jullie kunnen ons op televisie zien en speciaal voor de kinderen in Eibergen maken we filmpjes op Youtube. Uiteraard slapen we wel in Eibergen. Mijn slaapkamer is dit jaar aan Hagen 22a, naast de lieve meneer Hietbrink.
Op de website van InEibergen.nl vinden jullie de filmpjes, kleurplaten en meer informatie. Op Facebook kunnen jullie de Slaapkamer van Sinterklaas volgen. We zijn in de buurt dus vergeet niet te zingen en jullie schoentje te zetten. Ik ben dol op jullie tekeningen en knutselwerkjes, daar hoop ik er weer veel van te krijgen. Ik hoop ook dat we volgend jaar weer gewoon met boot kunnen komen. Wij wensen jullie fijne feestdagen!

Groetjes Sint en Pieten

Meer informatie over de sinterklaasactiviteiten in Eibergen op de website.


www.ineibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant