Uitbreiding openingsuren bibliotheek Eibergen

Uitbreiding openingsuren bibliotheek Eibergen

EIBERGEN - De openingsuren van de Bibliotheek Eibergen worden weer uitgebreid. Door de coronamaatregelen waren die uren ingeperkt, maar vanaf 7 december wordt de ochtend- en avondopenstelling weer ingevoerd.

“Toen we na de sluiting in het voorjaar onze deuren weer mochten openen, wilden we, met inachtneming van alle voorschriften, zoveel mogelijk van onze dienstverlening weer opstarten”, meldt manager dienstverlening Lynn Karsijns. “Dat betekent bijvoorbeeld dat we voor cursussen en voor de taalbegeleiding van het Taalhuis de ochtenden moesten reserveren in onze vestigingen. De Bibliotheek Eibergen heeft echter een aantal aparte ruimtes waar cursussen en begeleiding kunnen plaatsvinden. Dat betekent dat deze activiteiten gelijktijdig met de openstelling van de Bibliotheek kunnen plaatsvinden en we de Bibliotheek Eibergen weer kunnen openen op de tijden van vóór corona”, aldus Karsijns.

Openingstijden per 7-12
Vanaf maandag 7 december zijn de openingstijden van de Eibergse vestiging als volgt: maandag, dinsdag en donderdag: 13.30 tot 17.30 uur, woensdag: 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag 13.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden