Inschrijving Kunstplein geopend
<p>Sfeerimpressie van het Kunstplein 2018 in Haarlo. Foto: PR</p>

Sfeerimpressie van het Kunstplein 2018 in Haarlo. Foto: PR

Inschrijving Kunstplein geopend

BERKELLAND - Ondanks de maatregelen van het (demissionaire) kabinet en het outbreak team tegen de verspreiding van het coronavirus, gaat men er bij Kunstkring B-Art vanuit dat er dit jaar toch een aantal activiteiten door kunnen gaan. De voorbereidingen voor die activiteiten zijn dan ook inmiddels gestart.

Door Rob Weeber

Een van die activiteiten is het Kunstplein, het ‘Mo(nu)ment voor Kunst’. Dit evenement, waaraan zo’n 30 kunstenaars kunnen deelnemen, stond vorig jaar gepland tijdens de Open Monumentendag, maar werd vanwege het coronavirus verplaatst naar dit jaar september. De meeste kunstenaars toonden zich toen bereid om hun inschrijving door te zetten naar 2021. Enkelen echter hadden voor 2021 al andere afspraken gemaakt of vonden het veiliger om de situatie nog even af te wachten. Als gevolg daarvan zijn er plaatsen vrijgekomen voor nieuwe deelnemers.

Het Kunstplein vormt de afsluiting van de Kunstwandelroute, die vanaf 29 mei van start gaat. Zowel het Kunstplein als de Kunstwandelroute vinden plaats bij Boerderijmuseum De Lebbenbrugge in Borculo. De Kunstwandelroute gaat door het wandelgebied rondom De Lebbenbrugge, de Slinge en het Galgenveld. Een groot aantal kunstenaars uit heel Nederland zullen op beide evenementen aanwezig zijn. Dat biedt bezoekers een mooie gelegenheid om ook persoonlijk met hen in contact te komen.

Nu inschrijven
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het Kunstplein. Kunstenaars die interesse hebben om zich tijdens dit evenement te presenteren, kunnen zich opgeven via de website van B-Art. Het belooft weer een gezellig evenement te worden met een gevarieerd aanbod aan 2- en 3-dimensionale kunstwerken. Naast presentaties zullen er ook demonstraties plaatsvinden. Voor meer informatie over het Kunstplein en de deelnemende kunstenaars kan men terecht op de website van de Kunstkring B-Art (www.kunstkringbart.com/deelnemers-teilnehmer).

Voor inschrijvingen kan men terecht op de website.


www.kunstkringbart.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden