Mans Koster en Diana Markerink in het heringerichte VVV-kantoor.  Foto: Rob Weeber
Mans Koster en Diana Markerink in het heringerichte VVV-kantoor. Foto: Rob Weeber

VVV Neede in nieuw jasje

Algemeen

NEEDE - De VVV Neede is klaar voor het nieuwe seizoen. De afgelopen tijd hebben de vrijwilligers in samenwerking met ontwerper Herbert Leussenkamp de winkel een nieuwe gezicht gegeven. Onder meer is de oude stoffen vloerbedekking vervangen door een houten vloer en de muren zijn voorzien van een Achterhoeks-groen tintje. Door de vernieuwing oogt de winkel ruimer en komt het assortiment beter tot zijn recht.

Door Rob Weeber

Mans Koster is trots op de vrijwilligers die de winkel runnen. “Ze zijn feitelijk het gezicht van onze winkel en hebben een belangrijke stem gehad in de aanpassing. Iedereen verheugt zich op het nieuwe seizoen, waar we hopelijk niet alleen mensen van buitenaf mogen begroeten, maar ook Needenaren zelf. We hebben een voor Neede unieke winkel met leuke cadeautjes voor iedereen. Bovendien leer je pas echt wat Neede te bieden heeft, als je de VVV bezoekt.”

Nieuw is ook de coffee-to-go. Buiten komt een zit- en sta-plek waar iedereen even van een lekker bakje koffie kan genieten. Maar ook aan het assortiment is gedacht. Naast de humoristische kaarten van Marius van Dokkum die er nu al hangen, gaat de VVV ook puzzels van de ontwerper bestellen.

Donderdag 25 maart is de winkel weer open en kunnen bezoekers er terecht, zij het nog steeds binnen het regime van de coronaregels. Een officiële opening staat ook op de wensenlijst, maar het tijdstip waarop is helaas nog onduidelijk door corona.


www.vvvneede.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant