Ook de Paashaas was present. Foto: PR
Ook de Paashaas was present. Foto: PR

Kindercentrum Oqido houdt drive thru

EIBERGEN - Momenteel mogen de kinderen van de bso alleen komen voor de noodopvang. Dit betekent dat de meeste kinderen vanaf 18 december 2020 al niet meer op de bso mogen komen. Alleen als de ouders een essentieel beroep hebben, kunnen zij een beroep doen op de bso. In de praktijk komt een flink aantal kinderen niet bij de bso. Dit vinden de pedagogisch medewerkers natuurlijk niet leuk. Ook beseffen zij dat het voor sommige ouders puzzelen is om thuis te kunnen werken of de opvang voor hun kind(eren) goed te kunnen regelen.

Om alle ouders en kinderen een hart onder de riem te steken, hebben de pedagogisch medewerkers van Kindercentrum Oqido een drive thru georganiseerd om alle kinderen weer eens te zien. Dit kon coronaproof gerealiseerd worden.

Donderdag 1 april tussen 17.00 uur en 18.00 uur konden alle kinderen met hun ouders langs de bso rijden en stonden de 'juffies' samen met de Paashaas buiten. De kinderen kregen een leuke paasattentie en er was gelegenheid om heel eventjes bij te praten.

Het was een geslaagde activiteit en de ouders en hun kinderen en de pedagogisch medewerkers waren erg enthousiast elkaar weer te zien.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden