<p>Het Repair Caf&eacute; vervangt ook horlogebatterijen. Foto: W. Bleumink</p>

Het Repair Café vervangt ook horlogebatterijen. Foto: W. Bleumink

Repair Café Berkelland krijgt het weer druk

BORCULO - Juist in deze coronatijd worden huis,- tuin- en keukenapparaten vaker gebruikt. Veel mensen zijn meer in en om het huis bezig: in de tuin, keuken of hobbyruimte. Hun apparaten en (tuin)gereedschappen worden dan ook vaker belast.

Als die stuk gaan kan men bij Repair Café Berkelland terecht voor allerlei reparaties. Aan draagbare huis-, tuin-, en keukenapparaten en aan Senseo- en Nespressoapparaten. Ook kunnen horlogebatterijen worden vervangen. Repair Café Berkelland heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte en nieuwe onderdelen. Voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, gutsen, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men er eveneens terecht. Bij het RCB wordt alles weer professioneel perfect scherp gemaakt.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken en is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn in principe gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via tel. 0545-287915 of e-mail: repaircafeberkelland@kpnmail.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden