Euphonia Eibergen start met jeugdkoor

EIBERGEN - Zingen is op dit moment populair onder de jeugd. Maar dit onderdeel ontbreekt nog binnen de vereniging Euphonia Eibergen. Daarom probeert men een nieuw onderdeel aan de vereniging tot te voegen.

“Samen zingen en begeleid worden door het opleidingsorkest de Muziekfabriek, dat spreekt kinderen aan, denken we. Jeugd binnen de vereniging is daarom speciaal welkom”, zo laat de muziekvereniging weten. “Dirigent wordt Marjo Harmsen. Zij heeft ervaring als zangdocent en het begeleiden van een kinderkoor. Zij is erg enthousiast en heeft heel leuke ideeën. Moderne liedjes, leuke oefeningen en ze leert het notenschrift aan.”
In oktober en november biedt Euphonia vier kennismakingslessen aan op de donderdag. Daarna start bij voldoende belangstelling het koor officieel. Samen met de kinderen wordt er dan een naam bedacht voor de groep. De lessen bestaan uit drie kwartier zangonderwijs en een kwartiertje leren van notenschrift in kleine groepjes. Dit gebeurt spelenderwijs. De kick-off is op 28 oktober om 16.00 uur in ‘t Spieker. Aan het einde van deze eerste les mogen de ouders al komen luisteren naar een eerste kort optreden.
Aanmelden voor de kick-off kan via mail, graag z.s.m. naar gerdyhan@gmail.com. In de mail naast de naam ook de leeftijd van de deelnemer vermelden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden