Ruurlose klootschieters van ’t Broek minder op dreef

RUURLO - Het Achterhoekse mannenteam van klootschietvereniging Zwolle presteert goed in de landelijke straatcompetitie. Op het parkoers van het Twentse Beuningen wisten de mannen uit Zwolle een goede score te behalen. ’t Broek uit Ruurlo liet wat punten liggen door ziekte van kopman Patrick Zieverink. Gelukkig werd hij goed vervangen door Herbert Lammertink waardoor er toch nog enkele punten werden binnengehaald.

In Beuningen traden op zondag 21 november de mannenteams aan voor de derde landelijke straatcompetitie. Zwolle, de koploper in de Achterhoekse competitie, deed met 55 schoten en een derde plaats goede zaken. De mannen van ’t Broek uit Ruurlo waren minder op dreef. Er werd in een wedstrijd waarin met name het laatste gedeelte niet lekker liep met maar liefst elf schoten verschil verloren van directe tegenstander Mander dat met 55 schoten vierde werd. De score van 66 schoten van de mannen uit Ruurlo was goed voor de twaalfde plaats. Winnaar werd koploper Ons Streven (Tilligte) dat met 51 schoten de mannen uit Beuningen twee schoten voorbleef. In het algemeen klassement na drie wedstrijden is ’t Broek gezakte naar de tiende plaats. Zwolle dat naaste concurrent Nooitgedacht met vier schoten versloeg staat nu twee punten voor op dit team op een mooie derde plaats.
In de vrouwenklasse won Beuningen wederom met ruime afstand van de overige teams. In deze klasse spelen dit jaar helaas geen vrouwenteams mee uit de Achterhoek. De volgende landelijke straatcompetitiewedstrijd is over vier weken.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden