De expositie beslaat 24 foto s, die allemaal in door de club zelf ontworpen lijsten zijn opgehangen. Foto: PR
De expositie beslaat 24 foto s, die allemaal in door de club zelf ontworpen lijsten zijn opgehangen. Foto: PR

Foto-expositie van Eibergs Fotografengilde in de Huve

Cultuur

EIBERGEN - De foto-expositie van het Eibergs Fotografengilde in Eibergen werd woensdagavond 3 april geopend. De expositie is te bezichtigen in dorpshuis de Huve aan de Grotestraat 52 in Eibergen.

De expositie beslaat 24 foto s, die allemaal in door de club zelf ontworpen lijsten zijn opgehangen. Het is een mooi strak geheel geworden. Twaalf leden hebben een landschapsfoto en een portretfoto ingeleverd. De foto’s zijn beoordeeld door fotograaf Wim Hietbrink.
Bij de portretten was de winnaar Erik Zoerink en tweede werd Geert van der Veer en als derde Truus Storteler.

Bij de landschappen was Geert van der Veer eerste en Miranda Kluivers tweede en Erik Zoerink werd als derde geplaatst. Na het overhandigen van de bijpassende certificaten voor de winnaars, opende de voorzitter William Slotboom de expositie.

Daarna werd het glas geheven en keken de fotografen met gepaste trots naar de fraaie expositie. Het clubseizoen is bijna ten einde, maar in september start het EFG weer met veel plezier. Wie mocht denken ‘daar wil ik mij ook wel bij aansluiten’, kan contact opnemen met de voorzitter William Slotboom, op tel. 06-53144385.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant