Zo maak je je tuin extra luxe

  Partnerbijdrage

De dagen worden langer en de zon laat zich meer en meer in de tuin zien. De kans is groot dat je de komende tijd dus weer veel in je tuin gaat vertoeven. Maar hoe luxe is jouw tuin eigenlijk? Is die al voorzien van de nieuwste gadgets en mogelijkheden of wordt het juist tijd die eens aan te gaan brengen? In dit artikel ontdek je wat je allemaal kunt doen om je tuin extra luxe te maken.

Luxe en duur gaan vaak hand in hand
Realiseer je allereerst wel dat het aanbrengen van luxe in je tuin geld gaat kosten. Hoe luxer je het wilt krijgen, hoe meer geld je er in moet investeren. Heb je er niet genoeg geld voor beschikbaar en is een lening aanvragen noodzakelijk om je plannen te kunnen realiseren? Vraag jezelf dan af of het wel zo verstandig is om te gaan doen. Heb je wel genoeg geld beschikbaar? Lees dan snel verder hoe je van je tuin een echt paradijs maakt.

Een veranda met overkapping
Creëer een comfortabele plek om te zitten (inclusief schaduw) door een veranda in de tuin aan te laten leggen en er meteen een overkapping boven te plaatsen. Zo kun je ook als het weer wat frisser is nog heerlijk tot laat buiten genieten van je tuin. Zeker als je er ook nog een of meerdere warmtelampen bij plaatst. Regel ook meteen spotjes in de planken van de veranda en onder de overkapping om door middel van licht elke avond de juiste sfeer te creëren.

Zwembad of jacuzzi?
Je tuin krijgt een nog luxere uitstraling als je een mooi en sfeervol zwembad aanlegt. Ook een jacuzzi voegt direct meerwaarde aan je tuin toe. En als je dan toch bezig bent: waarom zou je die twee dan niet combineren? Mits je er natuurlijk wel voldoende ruimte voor hebt. Zie je jezelf al zitten met een glaasje champagne in een van de twee?

Koken in je buitenkeuken
Gezellig barbecueën is best leuk natuurlijk, maar wat nu als je de beschikking zou hebben over een complete buitenkeuken naast de buxus, waar onder andere je barbecue, pizza-oven en klimaatkoelkast allemaal in verwerkt zijn. Op die manier heb je bijna geen reden meer om nog binnen in je huis te vertoeven. En door te kiezen voor degelijke en duurzame materialen, maak je van je tuin een echte wereldplek. Reken maar dat je vrienden niet meer weg zijn te slaan bij jou thuis en iedereen op en top geniet.

Zie je het al voor je? Eerst even een lekker drankje aan het zwembad om daarna een heerlijke maaltijd te bereiden in je buitenkeuken. Waarna je afsluit met een afzakkertje in de nieuwe loungeset op de veranda onder de overkapping. Luxer gaat het echt niet worden!

Dit artikel wordt u aangeboden door ABN AMRO. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden