Afbeelding
Foto: PR

De opblaasbare jacuzzi, betaalbaar en makkelijk

Partnerbijdrage

De ultieme spa-beleving, maar dan gewoon thuis in je eigen tuin: de jacuzzi wordt steeds populairder. Het hele jaar door genieten mensen van het (warme) water en de frisse buitenlucht. Dit ontspant enorm na een dag hard werken. Het goede nieuws is: met een opblaasbare, dus veel goedkopere jacuzzi is die luxe droom binnen de kortste keren werkelijkheid. 

Intex opblaasbare jacuzzi

Het merk Intex ontwikkelde de opblaasbare jacuzzi om een groter publiek te kunnen laten profiteren van het genot van de jacuzzi. Vonden we jacuzzi’s voorheen alleen in spa’s of bij welgestelde mensen in de tuin, nu is het veel makkelijker te realiseren. Een kwestie van bestellen, ontvangen, uitpakken, opblazen, vullen, aansluiten en de wellness middag of -avond kan beginnen. 

Duurzaam badderen

Vanzelfsprekend wordt de opblaasbare jacuzzi geleverd met een pomp die het water verwarmt en waarmee je bubbels en weldadige massagestralen creëert. Bovendien is het bij sommige modellen mogelijk om de pomp met een start- en duurtimer zo in te stellen dat het water verwarmd wordt op het tijdstip dat jij dat wilt. Wel zo duurzaam! Ook hoef je niet bang te zijn dat de onderdelen bevriezen, de Intex jacuzzi’s zijn daartegen bestand door middel van speciaal geselecteerde materialen. 

Accessoires

Heuts, een webwinkel die ook een aantal vestigingen in het zuiden des lands heeft, voorziet tevens in een groot aanbod aan accessoires zoals extra filters, afdekzeilen, waterstofzuigers, hoofdkussens en onderhouds-setjes. In de opblaasbare jacuzzi zijn bekerhouders geïntegreerd, dus als jij en je partner eenmaal lekker zitten hoef je er voorlopig niet uit! Er zijn zelfs speciale spa-tenten die het mogelijk maken om ook met regenval lekker beschut in het warme water te zitten. Er is eigenlijk geen weersomstandigheid die je spa-moment onmogelijk maakt. 

Avondje romantiek of relaxen met vrienden

In eerste instantie denk je aan gezellige, romantische avonden samen in de jacuzzi. Bij zelfs de koudste temperaturen kruipen mensen erin, zetten een muziekje op en genieten van een drankje en elkaar. Maar een avondje met vrienden doorbrengen in de opblaasbare jacuzzi is ook een mogelijkheid. Zeg dat ze hun zwembroek meenemen, zet de televisie buiten en kijk samen voetbal, een serie of film. Er zijn modellen die geschikt zijn voor groepen van zes personen. Op de website van Heuts en in de filialen wordt je daarover verder bijgepraat. 

Jezelf iets gunnen

We werken allemaal hard, dus zo nu en dan mogen we onszelf best iets gunnen. De opblaasbare jacuzzi neemt een hoop stress weg bij een mens, dus het is eigenlijk nog een verantwoorde investering ook. Eenmaal in bad ontspannen alle spieren zich en doen het warme water, het rustgevende gebubbel en de massagestralen hun werk. Dat voelt steeds weer als vakantie. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Heuts. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede