Facebookpagina ‘Gemeenteraad Berkelland’. Foto: PR
Facebookpagina ‘Gemeenteraad Berkelland’. Foto: PR

Gemeenteraad Berkelland start eigen Facebookpagina

Politiek

BERKELLAND - De gemeenteraad van Berkelland begint het nieuwe jaar met een eigen Facebookpagina. Met deze pagina wil de gemeenteraad zichtbaarder worden voor een groter publiek en op een laagdrempelige manier inwoners informeren over de lokale politiek.

De meeste politieke partijen in Berkelland zijn ook actief op sociale media, maar een gezamenlijk account bestaat nog niet. De nieuwe Facebookpagina is bedoeld om op een laagdrempelige manier informatie over de vergaderingen te delen en feitelijk verslag te doen van wat er besloten wordt tijdens bijvoorbeeld een raadsvergadering.

Naast de algemene informatie is er ook ruimte voor achtergrondinformatie en inzicht in wat de gemeenteraad nog meer doet dan vergaderen. Op deze manier wil de gemeenteraad graag laten zien wat er allemaal in en rondom de raadzaal gebeurt en hoe de lokale politiek werkt.

De facebookpagina ‘Gemeenteraad Berkelland’ wordt beheerd door de griffie. Dat is het team van de gemeentelijke organisatie dat de gemeenteraad ondersteunt met hun werkzaamheden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede