Afgevaardigden van de drie organisaties van de drie OVM Berkelland hardloopwedstrijden. Foto: PR
Afgevaardigden van de drie organisaties van de drie OVM Berkelland hardloopwedstrijden. Foto: PR

Drie hardloopwedstrijden vormen voortaan competitie

Sport

BORCULO - Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu hun krachten en bieden hardlopers de mogelijkheid deel te nemen aan de OVM Berkelland Competitie. 

De organisatoren van de DEO-loop in Borculo, de Haarlo-op in Haarlo en de Gaanzenloop in Gelselaar hebben besloten deelnemers de mogelijkheid te bieden zich als deelnemer direct in te schrijven voor deze drie door OVM Onderlinge Verzekeringen gesponsorde lopen. Met deze enthousiaste sponsor, met onder meer vestigingen in Borculo en Neede, hebben de drie hardloopwedstrijden het goed voor elkaar. De eerste wedstrijd is de DEO-loop en vindt op 17 december plaats. De Haarlo-op staat op de kalender voor 7 januari, waarna de competitie wordt afgesloten met de Gaanzenloop in Gelselaar op 25 maart. 

Na afloop van de laatste regiowedstrijd in Gelselaar volgt er dan een eindklassement, berekend op basis van de gelopen tijden bij de drie lopen. Bij inschrijving voor alle drie de wedstrijden ontvangen deelnemers een kleine korting. De inschrijving is reeds geopend. Inschrijven kan onder meer via de websites van de drie voetbalverenigingen DEO, sportclub Haarlo en EGVV van waar start en finish plaatsvindt. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede