Marcel Duvingeau gaat na meer dan 40 jaar gewerkt te hebben bij Marga Klompé met vervroegd pensioen. Foto: PR

Marcel Duvingeau gaat na meer dan 40 jaar gewerkt te hebben bij Marga Klompé met vervroegd pensioen. Foto: PR

Marcel Duvigneau kondigt vertrek aan als bestuurder van Marga Klompé

Zorg

GROENLO - Marcel Duvigneau (65) vertrekt begin september als bestuurder van Marga Klompé. Na meer dan 40 jaar bij de organisatie te hebben gewerkt, gaat hij met vervroegd pensioen, zo laat de zorgorganisatie in een persbericht weten.

Marcel Duvigneau heeft verschillende functies binnen Marga Klompé bekleed, waarvan de laatste 14 jaar als bestuurder: “Ik heb het altijd een voorrecht gevonden om bestuurder van Marga Klompé te mogen zijn. Het is een mooie organisatie met veel betrokken medewerkers en vrijwilligers waar ieder mens telt. We staan bekend als sociaal en dat we belang hechten aan gelijkwaardigheid. Daar ben ik trots op.”

Voor een goede samenwerking tussen verschillende zorgpartijen in de regio heeft Marcel zich hard gemaakt, zonder daarbij de cliënt uit het oog te verliezen. Ook stond hij onder andere voor de opgave om meerdere nieuwbouwprojecten te realiseren en woonvormen te ontwikkelen zoals de pas opgeleverde Willebrordhof in Aalten.

De raad van toezicht en medebestuurder Erwin Bomers vinden het spijtig dat Marcel vertrekt, maar begrijpen zijn besluit. Erwin geeft aan dat Marcel en hij een goed duo vormen: “Het is een hele prettige samenwerking, we vullen elkaar goed aan. Met zijn opvolger hoop ik dit voort te kunnen zetten.” Reinier Gosselink-Wolbrink van de raad van toezicht: “Met Marcel vertrekt een bestuurder die vanuit het belang van zorg voor ouderen, Marga Klompé samen met medewerkers en betrokkenen tot een bezielde en toonaangevende organisatie heeft gemaakt.”

In september draagt Marcel zijn taken over aan medebestuurder Erwin Bomers en een nieuw te werven lid raad van bestuur. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant