Wilma werkt als vrijwilliger bij Hospice De Lelie. Foto: Daniel Hoitink fotografie & video

Wilma werkt als vrijwilliger bij Hospice De Lelie. Foto: Daniel Hoitink fotografie & video

Daniel Hoitink fotografie & video; Daniël Hoitink fotografie & video

Inloopochtend bij Hospicegroep De Lelie

Zorg

WINTERSWIJK -  Hospicegroep De Lelie opent elke eerste zaterdag van de maand haar deuren voor iedereen die meer wil weten over het hospice, thuiswaken of vrijwilligerswerk. De inloopochtend van maart werd door meer dan twintig mensen bezocht. Zaterdag 6 april is er een nieuwe kans om meer te weten te komen over het hospice.

Als mensen nog maar kort te leven hebben, biedt Hospicegroep De Lelie hen steun en liefdevolle verzorging. Ook zijn de vrijwilligers er voor de naasten. Vrijwilligers Elly en Wilma, beiden al jarenlang vrijwilliger bij het hospice, vertellen er graag meer over tijdens de inloopochtend van zaterdag 6 april aanstaande. “De inloopochtenden zijn een laagdrempelige manier kennis te maken met zowel het hospice als dit bijzondere vrijwilligerswerk bij mensen thuis”, zegt Wilma.

Inloopochtend
De inloopochtend is zaterdag 6 april van 11 uur tot 12.30 uur. Deze inloop is bedoeld voor iedereen: mensen die overwegen in een hospice te verblijven, mensen die gebruik willen maken van waken, professionals in de zorg, mensen met belangstelling voor dit bijzondere vrijwilligerswerk en iedereen die nieuwsgierig is naar het reilen en zeilen van een hospice.
Het hospice is te vinden aan Leliestraat 36 in Winterswijk. Hospicegroep De Lelie ondersteunt met name de inwoners van gemeente Winterswijk, Aalten, Oost-Gelre en Berkelland. Het hospice is zowel met de auto als met de trein goed bereikbaar.
De Hospicegroep is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers uit de regio, zowel voor het hospice als het thuiswaken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden telefonisch (0543-521111), via de site of tijdens de inloopochtend. Voor de inloopochtend hoeft niet aangemeld te worden.


info@hospicegroepdelelie.nl

hospicegroepdelelie.nl

inloopochtend bij Hospicegroep De Lelie. foto Daniel Hoitink fotografie & video

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant