De Valpreventiecursussen van Sport Federatie Berkelland gaan in maart van start in Ruurlo en Eibergen. Foto: PR
De Valpreventiecursussen van Sport Federatie Berkelland gaan in maart van start in Ruurlo en Eibergen. Foto: PR

Valpreventiecursussen SFB van start in Ruurlo en Eibergen

Zorg

BERKELLAND - Vanaf half maart organiseert de Sport Federatie Berkelland (SFB) twee nieuwe valpreventiecursussen in Ruurlo en Eibergen. De cursus in Eibergen gaat op dinsdag 12 maart van start in ontmoetingsruimte Bartelinksgang 12 van 15.15 tot 16.15 uur en de cursus Ruurlo gaat van start op woensdagochtend 13 maart van 10.30 tot 11.30 uur in het gebouw van Handboogschietvereniging de Gouden Treffer (naast de sporthal). Na de les drinken de deelnemers samen koffie of thee.

Deze cursussen duren 12 weken en helpen de deelnemers stevig in hun schoenen te staan. Met leuke en leerzame oefeningen en opdrachten krijgen de deelnemers inzicht in ouder worden en wat daarbij komt kijken, zowel fysiek als mentaal. Door hier samen mee aan de slag te gaan kunnen deelnemers op eigen kracht en met meer zelfvertrouwen hun oude dag tegemoet.

Kosten voor deelname bedragen 65 euro, inclusief cursusboek en kopje koffie of thee. Wie interesse heeft om deel te nemen, kan zich direct aanmelden zodat men zeker is van een plek in de groepen. Bij teveel aanmeldingen worden mensen geplaatst op de wachtlijst voor cursussen die de SFB van plan is dit najaar te organiseren. Mensen met vragen over de cursus kunnen kijken op www.sportfederatieberkelland.nl of contact opnemen via info@sportfederatieberkelland.nl of tel. 0545-476727.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant