Image by jacqueline macou from Pixabay

Image by jacqueline macou from Pixabay

Pakketjes ontvangen in een brievenbus

Partnerbijdrage

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van online bestellen. Of het nou gaat om kleding, boodschappen, speelgoed of huishoudelijk artikelen, via het internet is vrijwel alles te koop. En het is erg makkelijk. Je vindt het gewenste product, je voegt het toe aan je winkelwagen, je vult je gegevens in en je rekent af met iDeal of een andere digitale betaalmethode. Binnen enkele dagen of soms zelfs binnen 24 uur, gaat de deurbel en staat de bezorger met het pakketje voor de deur. Het is erg gemakkelijk, je hoeft er tenslotte de deur niet eens voor uit. Toch is er vaak één struikelblok, namelijk het ontvangen van het pakket. Je bent niet altijd thuis, veel mensen hebben een baan, hebben een afspraak buiten de deur, gaan naar school of zijn om een andere reden niet de gehele dag thuis. Hoewel de bezorgdiensten vaak vrij secuur een tijdvak van 1 of 2 uur kunnen aangeven, kun je soms niet thuis zijn op het moment van bezorging. Gelukkig is er een goede oplossing uitgevonden, bij www.brievenbuswebshop.nl vind je namelijk de pakketbrievenbus; een brievenbus waar je ook pakketjes in kunt laten bezorgen.

Wat is een pakketbrievenbus?

Zoals de naam het al zegt, is het een brievenbus waar ook pakketten in bezorgd kunnen worden. Het gaat dan in de meeste gevallen om pakketten van een klein tot middelgroot formaat. Hoe de pakketbrievenbus werkt, is afhankelijk van het type. Er zijn verschillende types pakketbrievenbus.

Pakketbrievenbus met slot

Deze pakketbrievenbussen hebben een slot met een sleutel waardoor alleen jij deze kunt openen. De bezorger kan het pakket er in doen, wanneer de klep wordt geopend, schuift er een tussenklep omhoog waardoor de inhoud van de brievenbus niet bereikbaar is. Er kan dus alleen iets toegevoegd worden, maar er kan niets uitgehaald worden. De pakketjes die in de pakketbrievenbus worden bezorgd liggen dus veilig opgeborgen onderin de brievenbus.

Pakketbrievenbus zonder slot

Een pakketbrievenbus is ook verkrijgbaar zonder slot. Het nadeel is dat het diefstalgevoelig is. Gelukkig valt vanaf de buitenkant niet te zien dat de brievenbus niet op slot is. Het gaat bijvoorbeeld om het Zandvoort model van www.brievenbuswebshop.nl. Deze brievenbus is vrij ruim en er kunnen dus ook pakketjes in bezorgd worden. Deze brievenbus kan op slot gedraaid worden, maar dat hoeft niet. Wanneer je het slot open laat, kan de bezorger er een pakketje in plaatsen. Vervolgens kan jij deze eruit halen, maar dus ook iemand anders. Je moet dan echter maar net weten dat er een pakket in ligt en dat de brievenbus niet op slot is gedraaid. Het is dus een beetje afhankelijk van je situatie of deze brievenbus als pakketbrievenbus geschikt is.

Pakketbrievenbus met pincode

Ook zijn er tegenwoordig pakketbrievenbussen met pincode. Tevens verkrijgbaar bij de al eerder genoemde brievenbussen specialist; www.brievenbuswebshop.nl. Een brievenbus met pincode is ideaal in gebruik. Je programmeert een pincode in de brievenbus. Alleen met deze code kan de pakketkluis geopend worden. Wanneer je online een bestelling plaatst, zet je naast je naam of adres de pincode, dus bijvoorbeeld; 

Marga Jansen (pincode 1234)

Dorpsstraat 1

1234AA Amsterdam

De bezorger die het pakket komt bezorgen leest op het adreslabel de pincode. Daarmee kan hij de pakketbrievenbus openen en het pakket bezorgen.

Meer informatie over pakketbrievenbussen

Er zijn dus diverse soorten pakketbrievenbussen. Je vindt de verschillende modellen op www.brievenbuswebshop.nl. Ook hebben zij een fysieke showroom waar de modellen te bekijken zijn. Bekijk goed je eigen situatie en laat je eventueel adviseren door specialisten, om het juiste model te kiezen dat bij jouw situatie past.

Dit artikel wordt u aangeboden door brievenbuswebshop.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant