Foto onderschrift: Jolinda's Hairfashion Jolinda Wolters met BarberBooking Certificaat
Foto onderschrift: Jolinda's Hairfashion Jolinda Wolters met BarberBooking Certificaat

Jolinda’s Hairfashion krijgt een 9,5 van haar klanten

Het hele jaar door worden de klanten van Jolinda's Hairfashion Neede gevraagd om hun bezoek aan de salon te beoordelen. Dit gebeurd via het online boekingsplatform BarberBooking. Zodra er een online afspraak wordt gemaakt kan de klant van de salon deze vraag verwachten. Een erg belangrijk onderdeel volgens Jolinda Wolters, want voor haar staat de klant op plek nummer 1.

Daarom is zij ook dit jaar weer trots op het behaalde resultaat. De salon werd in totaliteit beoordeeld met een 9,5. Dit cijfer is opgebouwd uit 3 cijfers waaruit het totaal ontstaat. Er wordt beoordeeld op het Kapsel, de Kapster en de kapsalon. Het cijfer geeft dus een mooi beeld van de totale salon.

Belangrijk is ook dat dit cijfer op waarheid berust. Alleen klanten die echt geweest zijn bij Jolinda's Hairfashion krijgen de vraag een beoordeling te geven. Niet zo maar iemand mag deze salon dus beoordelen. Dus dames en heren, bent u op zoek naar een goede salon goed voor zowel het Kapsel, De Kapster en de kapsalon? Bij Jolinda's Hairfashion bent u volgens de eerdere bezoekers aan het juiste adres en kunt u ook nog eens makkelijk een online afspraak maken via www.jolindashairfashion.nl

Meer berichten