Afbeelding

Basisscholen gaan volleyballen om kampioenschap van Berkelland

Sport

BERKELLAND/BORCULO - Na een afwezigheid van twee jaar vanwege corona, gaan de zeven volleybalverenigingen uit Berkelland gezamenlijk weer een volleybaltoernooi organiseren voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Berkelland. 

Vrijdag 6 januari zullen op zes velden in sporthal ’t Timpke in Borculo weer heel veel leerlingen fanatiek, maar sportief bezig zijn. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging gehad om één of meerdere teams in te schrijven. Ook de van toepassing zijnde spelregels hebben ze gekregen, zodat er tijdens de gymlessen al geoefend kan worden. Er is geen aparte meisjes- of jongens klasse, dus mag een team uit meisjes en jongens bestaan. 

Het toernooi start om 09.00 en uiterlijk om 15.00 uur is de kampioen van Berkelland bekend. De organisatie hoopt op een grote deelname. Aanmelden kan tot 2 december via Sjors Sportief. De organiserende verenigingen zijn: Tornax Ruurlo; Vios Beltrum; Elite/Dynamo Neede; Rivo Rietmolen; Boemerang Eibergen; Revoc Rekken en Kerkemeijer Gemini Borculo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant